Markedsføring

Boost dine salg med SEO og Adwords

Udvid din kundegruppe med online markedsføring

Markedsføring der vækster din virksomhed

De fleste virksomheder markedsfører sig online. Men ved du hvordan du skal ramme din målgruppe? Hos Vision Digital researcher vi din branche, så du får mest ud af dit markedsføring budget. Der er et utal af kanaler, at markedsføre sig på. Vi hjælper dig med den rigtige løsning, så du kan skabe den optimale vækst i fremtiden.

Fordele

√ Ingen abonnementløsning
√ Kontrol over budget
√ Personlig rådgivning
√ Engangsbetaling
√ Løbende analyse af resultater

Google Adwords

Google Adwords er de annoncer, der er fremhævet enten øverst eller nederst på Googles søgemaskine. Med Adwords-annoncer er du garanteret relevant synlighed, når din kundegruppe søger efter dine produkter eller ydelser. Med Adwords betaler du kun pr. click du får. Derfor sikrer du dig, at du ikke overskridder dit budget. Adwords giver også mulighed for et stort udvalg af analyse af din markedsførings effektivitet, så du kan sikre dig, at dine penge bliver investeret i den rigtige markedsføringskanal. 

SEO – Search Engine Optimizing

SEO kaldes også søgemaskine optimering på dansk. Hos Vision Digital optimerer vi din hjemmeside med relevant indhold, der hjælper din hjemmeside/webshop til en bedre placering på Googles søgeresultater. Med en placering højt på søgeresultaterne, vil du have større synlighed, når man søger på din branche eller produkter. Med SEO skaber du mere traffik og vækst, ikke bare her og nu, men også langt ud i fremtiden.

Få et tilbud.

Vores priser kan variere alt efter dit budget og markedsføringsstrategi. Kontakt os med dine krav og specifikationer, så vil vi komme med et tilbud.

Ønsker du et tilbud?
Kontakt os ved at udfylde formularen eller ring til os på +45 22 15 20 45 hverdage mellem 09.00-20.00 og lørdage mellem 10.00-14.00.